tiistai 19. huhtikuuta 2011

Puolikkaita

Päivä 11 – Sisarukseni

Se kellä on sisaruksia, niin sen elämässä on ainakin yksi hyvä asia. Itellä on 2 sisarusta. Pikkusisko ja pikkuveli, mutta nekään ei ole kokonaisia sisaruksia. Nyt ku miettiii, ni ei miulla oo yhtään kokonaista sisarusta. 2 asuu täällä Suomessa ja 2-3 Venäjällä kuulemma.
Mut mie oon vanhin esikoinen, se on varmaa. Meidän perheen lapsilla on aika suuri ikäero. Miun ja santerin välillä on 9 vuotta ja miun ja emman välillä 13 vuotta, että ihan kivasti joo.
Niitten kanssa on kyllä ihana viettää aikaa, vaikka ne onkin kunnon riiviöitä. En vaihtaisi heitä kehenkään muihin, ja tekisin heidän puolestaan ihan mitä vaan.

Emma on parhailaan miun luona, taitaapi olla vielä torstaihin asti. Porukat tulee torstaina Fuengirolasta, ni emma pääsee äitin luokse. Tainnu olla jo pieni ikävä! Pikkusiskon kanssa ollaan läheisempiä kuin pikkuveljen kanssa. Pikkuveljellä semmonen vaihe, että paras kaveri on pleikkari. Siitä ei saa pleikkarista yrti, ei sitte millläään.
Mutta ne ketkä asuu Venäjällä, ni niistä en oikeen osaa sanoo mitään. En ole koskaan niitä nähnyt, tiedän vain että siellä on tyttö ja poika ja ehkä vielä kolmaskin... Mutta luultavasti tässä lähiaikoina pääsen tapaamaan niitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti