maanantai 4. huhtikuuta 2011

:----D

Päivä 3- Minun Vanhempani

Vaikka asunki omassa asunnossa, ni viihdyn aika paljon kotona. Kotona on sisarusten lisäksi äiti ja isäpuoli.

Äiti on läheisin miulle koko perheestä, vaikka joka päivä väitellään jostakin ja riidellään! Äiti on aina se kuka saa isän pään puhuttuu ympäri miun puolesta.
Isäpuoli on joko mukava tai ärsyttävä, silloin ku hän on hyvällä tuulella ni silloin voit pyytää vaikka matkan kuuhun ni se hoituuu, mutta sitten ku se on pahalla tuulella ni sitte on turha pyytää ees kyytiä kotiiin, ku tulee sanomista.
Isäpuoli on miulle ihan kuin oikee isä, tai se on kuitenki on ollut miun elämässä jo vaivaset n.12 vuotta, toisin oikea isäni.

Biologinen isäni, asuu Venäjällä Petroskoissa vaimonsa ja 2 lapsensa kanssa? Eli miulla on sisaruksia, mitä en koskaan nähny tai tule näkemään heh. Viimeisen vuoden sisällä, isä on ottanu kyllä yhteyttä ja yrittää sopia tapaamista..  Mutta ei tästä aiheesta sen enempää, kenen tarttee tietää tästä enemmän tietää jo..

                                                                                                             

Voi että kuinka tykkään maanantai päivistä! Harvoin tulee sellaista maanantaita, et kaikki menis hyvin. Ensinnäkin nukuin vaivaset 2 tuntii viime yönä, ja näillä riittävillä yöunilla menin tekemään enkun koetta. Mikä meni sillä perustasolla, eli ei parannusta eli uusintoihi mennään :DD? Ja tuo sää ei ilahduta yhtään, tai siis ku se on noin harmaa ja märkä. Mutta se onmerkki siitä että lumet sulaa eli tulee kevät ?

Ps. Kyllä tänään jotain hyvääki tapahtu, kävin nimittäin SUMMET-UP lipun heinäkuuks, kesä tuu jo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti