lauantai 21. tammikuuta 2012

top5

Viikonlopun kunniaksi ajattelin tehä Top-5 mieslistan, taisin tehdä viime vuona saman, mutta se on vähän muuttunut joten pitäähän se tännekkin päivittää!:)


1. Chace Crawford, en voi sanoo että tää oli selvä ykkönen koska Ian oli hilkulla mennä ohi vampyyrikasvoillaan:p Chace on tunnettu mm. Gossip girlsistä "nate", ja jostain leffoistakin esim. The covenant, Twelve..

 2. Ian Somerhalder tuli listalle, tuli tasoihin ja meni monen ohi vuoden sisällä!;) Näyttelee ainakin vampyyri päiväkirjassa "damon" (sarja on rakkautta).

3. Channing Tatum on parantanut asemiaan listalla.. Tältä mieheltä löytyy kyllä leffoja monenlaista..mie oon kattonu ainakin Step up 1, Dear John, She's the man..Sitten on tulossa uusi leffa ens kuussa, oiskohan ollu The vow (pakko nähä) :D

4. Ja pitäähän sitä saada vähän kokeneempaakin lihaa tänne listalle.. ;p Eric Dane on tuttu Greyn anatomiasta "mark".

5. Ja viime vuoden ykkönen, maailman sulosin mies, mutta se ei riittänyt... Josh Harnett on ihana, mutta sekään ei riitä! Pearl Harbor on sellanen leffa mikä kannattaa kattooo!! (nenäliina paketti pitää olla, ilman sitä ei pärjää)

 En kyllä sen kummemmin osaa valintojani selittää, mutta jokin/joku kun kolahtaa ni sille ei vaan voi mitää ! :DD tästä löytyy tää viime vuotinen lista.
Laitan tähän samaan listaan sitten myös miun mielestä maailman kauneimmat naiset:)


1. Myö blondit pidetään yhtä! Reese Witherspoon on tunnettu ainakin blondin kosto leffoista. Vuosien varrella nainen onvain kaunistunut! 

2. Blake Lively häikäisee aina omalla persoonallisuudellaan..suhteilaan esim (leonardo dicaprioon "huima ikäero") Tunnettu Gossip Girlsistä-sarjasta, kaksiosaisesta "4 tyttöä ja maagiset farkut"-leffasta.

3. Kim Kardashianin, on siinä nainen vartaloltaan kaunein! Mie voisin haluta yhtä paksun ja pitkän tukan!! Saako toivoo joululahjaks sellasen ? 

4. Hilary Duff, pienestä tytöstä lähtien oon pitäny Hilarysta, ja edelleen hän on listalla! Pienempänätuli katottuu Lizzie McGuire-sarjaa ja leffoja sen tiimoilta..myöhemmin on tullut ainakin  Material girls, Cinderella story, perfect man..

5. Lauren Conrad on tuttu The hillsistä, tyylikkäästi pukeutuva neitokainen.

<3vallu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti