sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Dream until your dreams come true

Aattelin tehä tämmösen jonkun näköisen 
listan, että mitä haluisin tältä vuodelta. Mukana on sellasiakin juttuja mitä oon halunnu jo pitkään, mutta ei oo jotenki vaan saanu aikaseksi. 


                                                                   

1. Tänäkin vuonna voisin lähtee käymään jossain ulukomailla. TÄllä kertaa voisin vaihtaa vaan kohdetta;D Kypros käy..mutta ehkä nyt joku muuu? Syksyllä vois lähtee..ellei jo aikasemmin..


2. Päästä YO-kisoista hyvillä arvosanoilla läpi (L, E, M). Jaksais vaan lukee, ja voi ku sitä motivaatiota riittäiski kaikkeen mihin pitäis!


3. tree party party, jos juhliminen ei lopu niin se saa luvan jatkua!;) Meinasin mutenki elää hetkessä ja nauttii siitä mitä on omassa elämässä.. ja toki elää unelmaani! "elä unelmoi elämääsi vaan elä unelmaasi "-cheek


4. Hola Helsinki! Tavoitteenahan on muuttaa tänne ihanaan kaupunkiin, heinä-syyskuu aikavälillä, jos kaikki menee nappiin.

 5. Shopping, shoes..<3 Löysin muuten täältä forget your boyfriend- mallin kenkulit..missä on timantteja, niittejä ja blingiä muutenki aaah rakastuin... ;D Ja tuon mekonki pongasin sieltä, tuonki haluisin..


 6. Tatuointi, mitä tosiaan oon harkinnu jo jonku tovin. Ja en oo varannu aikaa vielä mihinkään, ja en varmaan varaakkaan vielä enneku saan rahat kasaan!:D


7. Ja sitten toki vähän hömppääkin pitää olla tässä vuodessa mukana. Tuo fall in love on kyllä ehkä vähän liikaa ihmiselle, joka vaihtaa ihastusta ku sukkia. Mutta nii en tiiä, haluunko ketään mitään vakavaa koskaan.. pientä kivaa säpinää joo.. muuta..?


<3vallu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti