perjantai 27. tammikuuta 2012

Back to business

Morojaa taas pitkästä aikaa ! 

Kohta on kuukaus tätä vuotta menny..ja mitä saanu aikasiks ? No en mitäään :D Jooo, niin en mitäään!! Mutta tänää on virallinen lupa lähtee bilettämään (eli 1/2 lupauksista check! ), eli tänä vklp ei saa ajatella koulujuttuja paitsi ehkä  sunnuntaina !;D 


Sormus h&m
En oo pahemin tänne kirjotellu, ku ois ollu varmaan vaan yksi aihe mistä kirjottaa se ois ollu kuinka ärsyttää ja ahdistaa YO:t ja pääsykokeet!:) Nytten stressaan enemmän pääsykokeista ku YO:sta, vaikka tosiaan pääsykokeet on vasta silloin kesäkuussa!


Cosmo taas ylätti, ja siinä oli tällä kertaa jopa parikin nice to read - juttua!  Samaa rataa cosmo!!! 
Miulla oli vaikka mitä piti kirjottaa tänne, mutta nyt ei synny ajatusta, koska ajatus on vaan et pääsee dancefloorelle tänää. ;D

Ruoka on hyvää, ja syöminen kivaa, eiks se niin mee.. eilen taidettiin syödä pitsaa namskis. Tää on tätä terveellistä elämää:)
 Ainiii, jo melkeen unohtu, miun tukkaa leikatttiin varmaan joku 6 senttii, huhhu ihmettelin itekki et miten pystyin..mutta nää onkin kivat!:) Ja miten sileet latvat aih (ei varmaan oo pitkään ku pääsen taas käyttämään noita rautoja) :D Mutta ehkä tää on nyt jonkun aikaa hyvä!


ps. Tänään oli taas loistava päivä! Aamulla heräsin maha kipuun, no siinä makailin sitte ja ootin et burana vaikuttaa (ajatus : en lähe tänää mihinkään prkl!!), no sitten ku burana oli vaikuttanu lähdin kouluun seuraavalle tunnille (enkun prelin kuuntelu), ni hitto opettaja sanoo et "ainii, mie unohin ettii siulle sen siun kokkeen, tule maanantaina tekee, nyt voit lähtee kotiin".. ok.. olin vaivaset 20 min koulussa ja sitten lähin pois :D (ajatus : tänään bilettämään! jesh) tuuliviirikö ?


Mut ehkä ei tähän hätää muuta, ilmotin olevani ainakin elossa :)


<3vallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti