sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Extempore

Heihou ! On taas ollu vähän hiljasta täällä.. Olikos miulla synttärit tässä välissä, tais ne olla:D Ne meni vähän penkin alle, mutta ei se mittään. Ne on jo unohettu, ja leuka laitettiin rintaan ja mentiin kohti uusia pettymyksiä! :D 

 
Viikonloppuna sitte meikä keksi, että vois lähtee Joensuuhun kattelee elämää, ja ettimään actionia tähän elämään. No sitähän saatiin, ku annoin kaverille 45 minuttia valmistautumis aikaa, pakkaamisaikaa ja että piti olla juna-asemalla tuon ajan sisällä:D Hienosti kerettiinkin:) Junassa meikattiin, ja pohdittiin että mitäs ihmettä sitä taas tehdään? :D No siitä sitten suunnattiin kaverin luo, joka lupas majottaa meijän lattialle, kiitos<3 JA siitä lähettiin sitte buarikierrokselle. Ekassa paikassa oli taikuri luttinen joka esitteli korttitemppuja, ne oli muuten ihan älyttömän hyviä! :D Siitä sitten kierreltiin pari paikkaa, ja sitten suunnattiin kokeilee poppiin sisälle, ja sinnehän myö mentiin ihan vahingossa rannekkeilla ja ilman :o.
Twitter / Imagens recentes de @larissacom2s
Päädyttiin vahingossa jatkoille, missä oli poreallas..sehän oli kivaa? Todellakin ;p Pari tuntii siinä myö lilluttiin, enneku mentiin nukkumaan. Mutta koko viikonloppu on niin hämmennyksen peitossa että ei mittään rajaa hehe. Suosittelen kovasti välillä tuommosia extempore reissuja ne virkistää, saat actioinia elämään ja draamaa(sitä ei puuttunu, ainakaan eilen). Juu, että sellasta tällä kertaa rahat tuli rahat meni, ei miulla muuta piste. 

<3vallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti