perjantai 8. kesäkuuta 2012

Lakkiaiset

Heissan, jos nyt vihdoin ja viimein sais tän postaksen ulos.

Nyt on juhlat vihdoinkin juhlittu (onneks ylppärit on vaan kerran elämässä). Hieno kokemus kokonaisuudessa, vaikka ei päivä/ilta ihan suunitelmien mukkaan mennykkään:D
 Koulun juhlat oli "yhtä tuskaa", no ei, mutta mietin koko sen ajan ku istuin tuossa, että joko päästään pois. Oli ehkä vähän vaivallosita istuu nätisti, kädet sylissä ja yrittää vielä hymyillä, mikä miulta ei nyt kyllä onnistunu.
Yks jos toinenkin varmaaan huomas, että joillakin oli vähän tylsää.. Näytti varmaan tosi hyvälle, ku myö vaan naurettiin ja höpöteltiin jotain ihan jonninjoutavia eturivissä.

Nää oli näitä pakollisia ystävä-kuvia, en kyllä tiedä mitä säädän tuossa mutta..
Ainut kuva josta oikeesti tykkäsin oli tää hihi-kuva, kaikissa muissa oon sellanen semi-ok-ihme-hymy-tyttö. Mekko nellyltä, kengät biancosta, helmet sokos.

Meijän perheen tytöt yhdessä kuvassa(outoo). :D Mutta joo, postaus tulee viikon jälessä, mutta se ei varmaan oo niin justiinsa:)
Kävin jo tuossa keskiviikkona Lahessa pääsykokkeissa, ja ei kovin hyvin menny. Mutta olipahan ainakin kivan näkösiä jätkiä, jotain hyvää tässäkin reissussa ;) Käytiin pyärimässä myös keskustassa kaupoilla, ja kaikkien yllätykseksi en ostanu yhtään mittään! Mutta ens viikolla Helsingissä varmaan sitäkin enemmän mennee rahhaa:D
 Huomenna ois lähtö Lappeenrantaan junnujen mäkkiturnaukseen, tästä se pesiskesä taas lähtee vai ? 
Mutta nyt leuka rintaa ja kohti uusia pettymyksiä:D

<3vallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti