maanantai 9. huhtikuuta 2012

never let go

Heissan!


Hyvää mennyttä pääsiäistä, toivottavasti oli munarikas viikonloppu!;D Itsehän en omista mittään pääsiäisenvietto perinteitä, joten pyhänä oltiin vaan ja hengailtiin. Käytiin tietysti lavoilla tanssimassa, ja neljän päivän sisällä taisin käydä kolmesti Venäjällä (venäläinen tullimies iski miulle eilen silmää haha).
 Vaihdoin sängyn paikkaa, ku kävi tylsistyttämään edellinen paikka. Olen todennut hyväksi tämän sängyn paikan, siinä saa hyvät unet ja unenlaadussa ei oo valittamista! (unet on oikeesti aika ufoja) ;D
 Miulta on tosi monesti kysytty, että onko miulla tekoripset? Mutta ihan omat on, tai ainakin vielä tänä aamuna oli ! :D En nyt välttämättä ite sanois, että ne on niin pitkät, tuuheet ja nätit, ku mitä liikkeissä tehään, mutta..
Käytiin perjantaina kattomassa Titanic 3D:nä, ja joo ei tarvinnut ku kuulla alkumusiikki, ni jo tuli kyynel silmään. Siinä sitten 3 tunnin jälkeen oli kivan näköiset silmät. Mutta kyllä ne kyyneelen oli leon arvoisia,  aih leonardo dicaprio on aina yhtä ihana tässä leffassa ! Niin söpö ettei mittään rajjaa ! ;)
ps. tiedättekö sen fiiliksen ku elämältä häviää pohja..


<3vallu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti