keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Malttamaton lapsi

Halloota! Miulla ei kyllä oo mittään asiaa, kunha jupisen itsekseni tässä tai surkuttelen, kun kaikki on on niin pahasti :D. Ja voi ei, ei päästäkkään pelaa koulu cuppiii! Koska ömm.. nallekarkit ei vaan mee tasan ja sitä rataa.
Ja sitä en tajuu, miten voi liikuttaa näin paljon tuo lentokone onnettomuus Venäjällä, ehkä siks ku kyse oli jääkiekkoilijoista? :/ R.I.P
Ja sitte vähä hauskempi juttu, haha tänään meni kattoo kuveverkosta niitä omia koulukuvia ja sitten siellä oli valittu miusta se huonoin kuva. Ku siinä sivussa näki kaikki otokset, mutta esimerkissä oli surkein kuva. NO mie menin kirjottaa jonkun palautteen niille ja sanoin että haluun toisen kuvan siihen ja piste, jos tämä ei onnistu ni en tilaa mittään. Ja sitte AMK sano, että voinki vaihtaa ite sen kuvan siihen. Joten pahoitteluni ku olin vähä malttamaton!:)
Ja tänää tosiaan tuli GINA TRICOTIN paketti, joka sisälti takin, lörppöpaidan ja perus pitkähihaisen mustana tällä kertaa(se onkin miulla vasta vaaleenpunasena ja turkoosina) Mutta se takki on vähä jännä, liian iso ehkä? Mutta nääh :DD Kaikki on hyvin ;))) Okei, nyt meen enne kun oon taas ihan levoton ja sitte ei tuu tästä mittään! MORO!




Profilbilder

Weheartit.com

@vallu

2 kommenttia: