tiistai 3. toukokuuta 2011

Otsikko?

Päivä 19 – Kaduttaa

Teot mitä oon tehny, niin ne ei kaduta. Mutta ne mitkä jäi tekemättä, ni ne vähän harmittaa:) Tehtyä ei vaan saa tekemättömäksi, eikä sille vaan voi mitään. Näillä eväillä mennään kovaa vauhtia etiäpäin, kokeilaan kaikkee maan ja taivaan väliltä, joskus saattaa tulla takapakkia, mutta elämä jatkuu..eli ei jäädä miettimään, että kaduttaako huomenna. Sen näkee sitten huomenna:::D!

Olevinaan uusia juttuja, mutta ei nää eese nää oo. En oo vaan kerenny postailemaan näistä! hihi.

 Kirpparilöyty, paikalliselta kirpparilta. Hinta oli kyllä ehkä vähän liian suuri kirpparihousuiksi, mutta ne istu niin kivasti, ni pakko oli saada!
 En ole ihan varma, et onko nää jo vilahtanu joskus täällä. Mutta nää on ostettu henkkamaukalta,joskus maaliskuussa ehkä. Korkeevyötäröiset shortsit, jeeee! I LIKE
 Aijai, näistä tykkään tästä eniten<3 Ginasta, etin tätä jo sillon maaliskuussa stadista, mutta ei ollut. Nyt kuitenkin löyty ja olin vaa jippiii!
 Halpa oli, joten miksi en ostaisi ? Söpö paita tuolleesti tai sitte solmittuna, molempi parempi.
 Leolaukku kanssa henkkamaukalta samoin ku tuo kukkapaitakin oli sielt. Tarvitsin pientä laukkuu, ja tuo sattu sopivasti tielle...
Väliaika balleriinat:) Nää on kivan nälöiset ja mukavat jalassa. Mutta ostin nää tavallaan vaan väliaikasiksi, ennen kuin tulee henkkamaukalta 2 balleriinat. Nuo oli taas yks ihme, ku ne on 38, vaikka miun koko on kuiteski 39 hihi jalkani kutistuuu:)

PS. Naapurin kissa vesseli vaikoili minnuuuu!:D
PSS. Eilinen rankkarikisa vei melkeen miun yöunet ja söin melkeen sormeni, ku oli niin hirvee jännitys päällä. Mitenköhä sitte seuraavissa peleissä, menee koko käsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti