maanantai 7. maaliskuuta 2011

Ei se oo helppoo mullakaan

Moips! Nyt o kotiuduttu stadist ja palattu basiccipäiviin. Eile joskus kympin jälkee illalla saavuin kotii ja voin kertoo et itellä oli sellanen olo, että ois ehk voinu jäädä vähän pitemmäks aikaa hesaa, Mutta ei voi mitää.

Perjantaina lähin koulusta ihan ajoissa, joskus puolen opäivän jälkeen et en myöhästyis neljän junasta.Ja hitto vie, melkee myöhästyin. Junassa matka kävi vähän pitkästyttämään, mutta kyl se siit iloks muuttu, kun pistimme marpen kanssa vähä vitsiks koko homman. Loppu ilta sit chillailtiinki frendien kanssa vähä siellä sun täällä. Lepposa ilta oli kyl!:)

Lauantaina oliki sit shoppailua, shoppailua ja shoppailua, sanoinko jo et tiedos olis todellaki shoppailua? Päätettiin jättää itis käymättä, joten mentiin keskustaan noin yhentoista paikkeilla. Joo, muutama sata euro meni, mutta ei se mitää. Kuva matskuu tuli aika vähän, joten pistän jotain kuvia sitte ku marppe ne mulle lähettää:) Illalla oltiin kanssa frendien kanssa, mutta ilta ei kyl päättyny niinku piti:D hehe

Sunnuntaina päätettiin kummiskin käydä itikses, ja sielläki tais mennä muutama kymppi. Ja sitte alkokin kassien raahaus kohti rautatieasemaa, onneks kundit jakso meitä vielä,  ni ne heitti meidät asemalle. Siitä alko matka kotii, väsyneessä ja vitsikkäässä ilmapiirissä hahahha.

Kiva reissu kokonaisuudessa! Kiitos marpelle ja kundeille, ei oltais selvitty ilma niitä!

PS. Pistän mun ostoksista kuvia, sitten kuhan jaksa kuvata ne!
Kiitän ja kumarran,ja meen uniloille!

Marppe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti