sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Dream life!

Heips, aloitetaanpa tää uus blogi sitten, vaikka unelmoimalla tästä vuodesta!:)
 “Tee kollaasi vuoden 2011 unelmistasi. Kokoa kollaasiin unelmiasi kuvaavia kuvia. Unelmat voivat olla mitä tahansa, mitä vain haluat unelmakollaasiin laittaa.”


Katsotaanpas, tältä vuodelta haluaisin unelmissani..

   -Lähteä ulkomaille. Ensimmäisenä listalla olisi New York ja Sydney, jos niihin en pääse ni joku lämmin paikka missä voi ottaa aurinkoa ja shoppaila käy hyvin!
   -Unelma talo. Luksus talo jossain ulkomailla olis aivan täydellistä, mutta eiköhä ois ihan hyvä, jos sais vaikka sisustettuu oman kämpän unelma kuntoon. Niin se saa riittää tälle vuodelle ;)


   - Viettää ihania hetkiä kavereitten ja ystävin kanssa. Juoruilla, nauraa, jutella ja ihan vaan chillailla heidän kanssaan:D<3
   -Unelma auto. Ferrari california vuosimallia 2010, hinta 340 000 e ja vielä kaiken lisäks katon saa pois ni kesällä sais ajella avoautolla. Mutta tuon hinnan perusteella tämä unelma jää leijumaan ilmaan.. :( Mutta eiköhän joku halvempikin auto käy!
   -Yksi unelma josta olen haaveillu jo pikkusesta tytöstä lähtien on se, että täyttäisin 18 vuotta! Mutta nyt en unelmoi sitä varsinaisesti, mutta unelmoin unohtumattomista 18 v synttärijuhlista kavereiden kanssa!


    -Shoppailla loputtomasti olis aika kiva, ikinä ei riitä vaatteet, laukut, kengät mikään ylipäätänsä ei koskaan riitä!
    -Käydä kattoo elokuvateatterissa paljon hyviä leffoja ja syödä popparii!
    -Bileitä, kemuja, illanistujaisia, juhlia ja pirskeitä vois olla aika paljon ni pääsee elämään sitä railakasta 2011 vuotta;)
    -Koira olis aivan ihana juttu, Chihuahua tai Shetlanninlammaskoira olis kiva.Mutta molemmat on niin ylisöpöjä, että en osais kyllä päättää kumman haluisin, kun molemmissa on yhtä monta hyvää puolta.(Kissimirri käy kyllä kans loistavasti)
                                      (Jostain kumman syystä nämä ei auennut yhtään isommalla tavalla)
  -Summer sommar kesä, olis paikalllaan NYT! Oon kesihminen ja tuun aina olemaan joten eihän tämmöisellä säällä auta tehä muuta, kuin haaveilla kesästä! (Mutta vielä ku on talvi, ni talveks miulla ois unelma käydä kokeilla lasketella laudalla)
  -Lovestory, pusuja, haleja..kaikkien tyttöjen unelma! Tai luulis sen olevan:D
  -Joku kesäkolli ois kiva, tai käy talviuroski...heh! Jos kolli/uros näyttää ihan Josh Harnetilta, ni se ei ois pahitteeks!!
  - Uus hiustyyli saa vielä odottaa jonku aikaa, tai oikeestaan enään 1 kuukausi ja 9 päivää, sen jälkeen voi varata kampaaja vuoron ja saa tehdä jotain radikaalia! Mite ois mustaks?:D....
  -Ja viimeisin mutta ei vähäisempi unelma olis saada uus puhelin, tuommonen Nokian c3 kävis hyvin eikä ole edes kovin kallis ymmärtääkseni?

2 kommenttia:

  1. miks tuo kesäkolli on yliviivattu :O hii vanhojen jälkeen pitää kyllä tehä jotaki supererikoista hiuksille ;) (tai sit ei...)

    VastaaPoista
  2. No ku se oli nyt vähä semmonen kehtaako sitä laitttaa ;) No todellaki pittää tehä jotain hiuksille, mie ainakin meinasin! Kunha tietäis vaan että mitä?! :D

    VastaaPoista